Grup: Members
Üye No: 8733
arkadaşlar sizin adınıza sevindim... bende 55'i hedefliyorum fakat ilk defa girdiğim üds den 27.500 aldım çok üzgünüm ama şimdiden çalışmaya başladım bu hedefi fazlasıyla gerçekleştireceğim inşallah KAYSERİ'DEN SELAMLAR...
Üye No: 8127
benim de ilk üds sınav tecrübem..1 aylık bi çalışma süreciyle tamamen english office ait dökümanlarıyla (yumurta kapı) çalıştım. Gerçekten çok teşekkür ediyorum değerli hocalarıma.. Hedefim 80 puandı..71.25 puan aldım..
Üye No: 5652
Önder Hocam merhaba ben Pelin...ne yazık ki 58.75'te kaldım....65 almam gerekiyordu....ama gramer sorularında paranoyak davranmışım...kesin bunlarda bi tuzak vardır diye gidip 6 soruyu değiştirmişim...gidip en zor soruları yapmışım üstelik...neyse mart'a kısmet artık....istedikleri puanları alan arkadaşları tebrik ediyorum çok...yakında uğrayacağım:)
Üye No: 5871
bende 65 hedefliyordum 68.75 aldım bu puan benım için yeterli fakat daha ii olmasını umuyordum. herşey için teşekkürler çok faydalı dökümanlarınızı paylaştım
Üye No: 8866
sitedeki paylaşımlarınızı takip eden üyeniz olarak sadece sınav gecesi yumurtakapı adlı kaynaktan 2 saatçik bir göz atmayla 57.500 aldım ilk üds denememdi 60ı geçmek gerekiyor benim için sanırım kursa yazılma vakti geldi artık
Üye No: 8551
herhangi bir hedefim yoktu. sadece geçmiş yıllara ait 3 deneme sınavı çözdüm. 65 aldım. bir dahaki sınava daha iyi hazırlanarak gireceğim. bir dahaki sınav için hedefim en az 75. bütün arkadaşlara başarılar dilerim.
Üye No: 8200
önder hocama çok çok teşekkürler. 55 hedefliyordum. 62,5 aldım. Önder hocamın emekleri ve inanılmaz motivasyonu sayesinde. Şimdiye kadar bir çok kursta bir çok hoca tanıdım ve bu işin çok zor olduğunu ve kabiliyetimin olmadığını düşünüyordum.... ta ki önder hocayı tanıyana kadar.... sevgi ve saygılarımla.
Üye No: 8791
bende ilk kez girdiğim üds'den 51,250 aldım hedef 55'ti ama neyse artık kpds den alırız umarım sitede dökümanlarını paylaşan herkese ve hocalara çok teşekkürler...hatay-dörtyol'dan zafer.... :
0 Kullanıcı bu konuyu okuyor (0 Misafir ve 0 Gizli Kullanıcı)